Fórum

Témakör: Koncertek - 2011

Téma: Rómer Ház - RómeRock V2.0


A rendezés szempontja:     Keresés:

3 hozzászólás listázása, laponként    Lapok: [1
[#1] Doki 2011-03-28 17:28:27
Köszönjük mindenkinek, aki eljött a Rómer Házba! Jól esett, ebben a városban már-már törvényszerűnek mondható családias hangulat is. A közönségnek külön elismerés a nagy volumenű lelkesedésért ! Videóanyagok a napokban elérhetővé válnak a YouTube-on... Köszönjük az Old Mojo Blues zenekar közreműködését!
 
[#2] Robi 2011-03-31 22:06:55
Ahogy az FB írtam csak ismételni tudom: A zenekar „még” túl népes, de kiváltságos rajongói táborába tartozom és így büszkén mondhatom, hogy megint egy olyan koncerten voltam,... hogy le a kalappal a zenekar előtt. A jó hangulat köszönhető a tökéletes feldolgozásoknak, a profi módon megírt és előadott saját számoknak, valamint a színpadon nyújtott egyéni stílusnak. Nekem a kedvencem a záró szám a Blues Brothers volt. Látta valaki más is a pult mögött oló szépséget?! Na, Ő fejezte ki legjobban a közönség tetszését a zenekar felé. Pusszantás neki! De feledkezhetünk meg az első zenekarról az Old Mojo Blues-ról sem, hisz ők alapozták meg a jó hangulatot!Köszi!
 
[#3] Némo 2011-04-01 15:44:11
Rihaj! Én meg má megin lemaradtam,mer azt mondták,termel kell a GDP-t. Előbb-utóbb azért majd eljutok én is újra valamelyik fellépésre. Yoza,egész emberi fejed lett a nova séróddal!